maandag 14 november 2016

Personeelswisseling Plantmanager

Beste allen,


Na meer dan 20 jaar in het bedrijf, meest recentelijk als Plant Manager Balen/Overpelt,
heeft Fred Hornung beslist om Nyrstar te verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.


Fred heeft in verschillende onderdelen van het bedrijf gewerkt en hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ondersteunen van de site-activiteiten en de toenmalige ontwikkeling van onze organisatie.


Met het vertrek van Fred zal de huidige Plant Manager Budel en Hoyanger,
Guido Janssen, de rol van Plant manager Balen/Overpelt op zich nemen.
Guido werkte in de technische, milieu- en productiedepartementen van Budel en zorgde voor een vlotte overgang na de invoering van een meer complex ‘feedbook’ als gevolg van de sluiting van de Century-mijn.

 

Men is ervan overtuigd dat Guido’s ervaring een meerwaarde zal betekenen voor de sites van Balen/Overpelt en antwoord kan bieden op de operationele uitdagingen waar deze sites momenteel voor staan.  


Guido zal onmiddellijk aan de slag gaan als Plant Manager Balen/Overpelt. Fred zal Guido de komende week bijstaan bij de overgang.

In afwachting van een vaste aanstelling zal
Steef Steeneken, Manager Technologie in Budel, tijdelijk de functie van Plant Manager voor Budel en Hoyanger op zich nemen.

 

Fred, we wensen je tot slot nog het allerbeste voor een verdere carriere, en succes in alles wat je onderneemt. Het ga je goed, sterkte en een goede gezondheid voor jou en je familie.

 

mvg, ABVV-team.