maandag 7 december 2015

S.D. 3/12/15

1- Het vorige verslag wordt goedgekeurd.


2- Soepbedeling:
De kwaliteit van de soep is sterk verbeterd, deze is ook dubbel zo duur als de vorige. Men gaat de prijs van de soep optrekken naar 40 eurocent vanaf 1/1/16. De mogelijkheid om fruit te bezorgen aan de werknemers wordt verder bekeken.


3- Verlofplanning Smelterij:
De werkgever vraagt nogmaals om alle verlofaanvragen in te schrijven. Door de mondelinge aanvragen heeft men een vertekend beeld van de goedkeuringen en/of weigeringen. De personeelsdienst gaat dit opnieuw opnemen met de teamleaders.


4- Betaling werknemers W&B bij andere functie:
De puntering van de werknemers verliep niet altijd correct. Dit is ondertussen rechtgezet.


5- Evaluatie STUV:
Op 7/12 is er een meeting gepland over het stuv-model voor asset. Op 16/12 volgt er een evaluatie vergadering van de functiewaardering.


6- Logistiek:
Men gaat een vacature opstellen voor een produktiecoördinator. Deze zal de focus hebben op kwaliteit, produkten, en de verbetertrajecten opvolgen. Hij/zij zal nauwer samenwerken met de produktie. De prioriteiten bij logistiek zullen verder opgenomen worden met de superintendent.


7- UAP:
Er wordt een nieuwe vergadering belegd met P. Vanheers. Verdere info volgt nog.


8- Varia:
De SD vraagt nogmaals voor eindejaarsdagen voor de werknemers met een tijdelijk contract. De WG wenst dit niet toe te passen.
SD pleit voor een aparte lijst voor het comité bij de volgende sociale verkiezingen. Men gaat dit bespreken met de Plant manager. Wordt verder opgevolgd.
Produktieplanning 2016: De personeelsvergaderingen zijn geweest, volgende vergadering is op 8/12 met de werkgever. Verdere info volgt nog.
Vacatures: De vacatures voor onderhoud, hydro, persfilter, debagging, en zinkpoeder in Balen lopen nog tot 08/01/2016.


Mvg, ABVV-rakkers.